ls uw website eenmaal online, dan dient deze regelmatig kritisch te worden bekeken en gecontroleerd te worden op juistheid en actualiteit.

Dit geldt bijvoorbeeld voor nieuwspagina's, maar ook bij wijzigingen in uw dienstenpakket, nieuw geopende vestigingen of het updaten van evenementen of activiteitenagenda's op uw site.

Om de attractiewaarde van uw site te vergroten, is het zaak om de informatie op uw site regelmatig aan te passen. Wij kunnen u helpen, door een onderhoudsplan op te zetten, en de uitvoering daarvan te realiseren. Als uw site door ons ontworpen en geproduceerd is, kunnen we bij het ontwerp al rekening houden met het feit dat bepaalde dingen te wijzigen moeten zijn.

Anders is dit als de site door derden is gemaakt. We beginnen dan met een inventarisatie van de site. Hoeveel files zijn er, wat voor type graphics zijn er gebruikt, welk programma is gebruikt om de site te maken (schone HTML), zijn er stylesheets gebruikt, is er een content management systeem en ga zo maar door. Daarna kunnen we, in overleg met u, een maatwerk onderhoudsplan maken, waarna we in fases, de site gaan aanpassen en updaten. We spreken en termijn af wanneer de site opnieuw bekeken dient te worden, en plannen aan de hand van uw produktieschema.